Työkaverin innoittamana aloitin blogin :)

Nyt kun on taas kevät, olen herännyt talviuniltani (olen siis karhu.. tai ainakin välillä hyvin kiukkuinen kuin persiiseen ammuttu sellainen jos minut herätetään kesken unien tai haaveiden) :)

 

No, oikeasti olen ihminen, nainen jo neljänkympin ylittänyt, mutta sielultaa ja ajatuksiltaan ikuinen kaksikymppinen <3 ps. se muuten pitää mielen virkeänä ja naaman rypyttömänä ;)

 

Elän vain kesäisin, koska talvet ja syksyt ovat yhtä helvettiä alati vaivaavan fibromyalgian kanssa. Odotan innolla aurinkoa ja lämpöä. Odotan innolla myös stressitöntä elämää.. sitähän saa ihminen odottaa ja haaveilla siitä koko elämänsä sitä kumminkaan saavuttamatta.. stressi pahentaa fibron oiereita.. sitten alkaa ketuttaa kun sattuu ja sitten masentaa ja taas pahenee oireet... yhtä ympyrää tässä siis kuljetaan :)

 

Yritän pitää kirjotelmani mahdollisimman lyhyinä, jos näitä joku haluaa tai jaksais lukea. Sekä myös siksi, että keskittymiseni ei riitä kovin pitkäksi aikaa :)

 

Tässä siis avausjakso, syvällisempiä ajatuksia tulossa aivan varmasti, koska mieli myllää pään sisällä ja tunkee kohta väkisin ulos :)

.